Vi stoppade bygget av Förbifart Stockholm

15 aug

Den 12 augusti 2016 stoppade vi bygget av Förbifart Stockholm. Ett hundratal klimataktivister, kollektivtrafikanter och förortsbor i alla åldrar samlades för att blockera bygget av återvändsgränden Förbifart Stockholm för en dag. Aktionen visar att vi kan förändra om vi går … Läs mer »

Frågor och svar

11 aug

Frågor och svar! Ta med en kompis så ses vi snart! :)   Vad är Vägs Ände? En aktion för att stoppa bygget av Förbifart Stockholm. Samling Eggeby Gård, Järva folkets park, fredag 09:00. Men kom gärna redan idag på … Läs mer »

Kom på klimatfestivalen!

6 aug

Nu är det mindre än en vecka kvar till Vägs Ände! Snart kommer mer information om aktionen. Men planera redan nu in att gå på klimatfestivalen som börjar redan på onsdagen! Klimatfestivalen är en festival av och för alla miljö- … Läs mer »

Onsdagspub på Cyklopen 27 juli

25 jul

Den här veckans onsdagspub, 27 juli, peppar vi inför Vägs Ände! Förbifarten är ett förlegat projekt som stjäl miljarder från kollektivtrafiken, drabbar förorten med utsläpp och trafikplatser och sabbar chanserna till en vettig klimatomställning bort från fossila bränslen och massbilism. … Läs mer »

Pressmeddelande – Aktivister stänger ner motorvägsbygge

13 jul

13 juli 2016 Vägs Ände – Aktivister stänger ner motorvägsbygge Fredagen den 12 augusti kommer hundratals klimataktivister, miljövänner och kollektivtrafikanter stänga ner bygget av Förbifart Stockholm i norra Stockholm. Politikerna vägrar ta klimatansvar, och har gett grönt ljus till motorvägen … Läs mer »

Skriv på uppropet för klimatansvar!

21 jun

Skriv på uppropet för att regeringen ska ta sitt klimatansvar! Vi har kommit till Vägs Ände – återvändsgränden ska stoppas. Vi kräver att: Förbifarten stoppas och investeringarna istället går till kollektivtrafiken Regeringen respekterar Parisavtalet och ser till att inga klimathotande projekt … Läs mer »

Vi har kommit till vägs ände

1 jun

Förbifart Stockholm är en återvändsgränd. Det är dags att sätta P för eländet. Vi har kommit till Vägs Ände.